Meteen naar de inhoud

Rally-O

Rally-O (waarbij de O staat voor ‘obedience’) is afkomstig uit Amerika. Eigenlijk is deze sport een mix van obedience (gehoorzaamheid) en agility (behendigheid). Bij Rally-O loop je samen met je hond een parcours dat is opgebouwd uit verschillende gehoorzaamheidsoefeningen. Elk parcours is anders, en afhankelijk van het niveau van jou en je hond zijn de oefeningen simpeler of moeilijker en worden ze aangelijnd of los uitgevoerd.

 

waarom rally-o?

Bij deze vorm van hondensport ben je op een leuke, ontspannen manier aan het werken met je hond en loop je spannende, afwisselende parcoursen. Je mag je hond aanmoedigen in het parcours door te praten, commando’s te geven, in je handen te klappen of door handsignalen te geven. Dat komt de sfeer tijdens een cursus of wedstrijd ten goede. Rally-O is een energieke sport die zorgt voor vrolijke honden én vrolijke bazen.

 

voor wie is rally-o geschikt?

Voor iedereen die denkt dat een combinatie tussen gehoorzaamheid en behendigheid wel wat is voor hem en zijn hond. Kortom: voor alle honden van alle rassen of kruisingen, en de bazen die daarbij horen. Wel moet de hond een halfjaar oud zijn en een behoorlijke gehoorzaamheidstraining achter de rug hebben. In het Rally-O parcours kun je oefeningen tegenkomen als volgwerk, zitten, staan, en allerlei variaties hierop.

Neem contact met ons op

Ons adres:
Rottweiler Werkgroep Flevoland 
Weteringweg 7 
1358 AK Almere.

Sandra de Jong en/of Mario Montes Klaver via rwf-almere@hotmail.com 
of per telefoon 06-10016579 / 06-30416473

Bankgegevens: NL71ABNA0404977774

Indien u verhinderd bent voor de cursus, graag even tijdig afmelden bij uw EIGEN instructeur! 

Ons adres

Weteringweg 7, 1358 AK Almere​