Meteen naar de inhoud

Annulering Piet Hein Bokaal 2016 / Cancellation Piet Hein Bokaal 2016

  • door

20 jaar na het organiseren van de eerste CACIT wedstrijd die alleen open stond voor rottweilers en waar tevens deelnemers alsook bezoekers van verschillende landen bij aanwezig waren zijn we dit jaar gedwongen de Piet Hein Bokaal te annuleren als gevolg van het ontbreken van de deelnemers, slechts 3.
Geloof dat ik dit mededeel met pijn in mijn hart, onze wedstrijd was een hoogtepunt van het jaar voor onze leden en vele vrienden, ik hoop echt dat we volgend jaar deze wedstrijd opnieuw kunnen organiseren met meer deelnemers.

After 20 years of organizing the first trial with CACIT only for rottweilers, having participants from many countries also as visitors we are forced to cancel this year Piet Hein Bokaal due to the lack of participants just 3.
Belief me I tell you this with a heavy heart, our trial was the high point of the year for our members and many friends, I really hope next year we can organize it again with lots of participants.